Župni ured
Pomoćnice kršćana

Kralja Tomislava 5
HR-20250 Orebić
Tel./Fax. +385 20 713 004
Mob. +385 98 890 273
e-mail:
zupni.ured.orebic@du.t-com.hr

 

15. prosinca 2018. godine

Božićni koncert

 

    Domaće klape „Nava“ i „Geta“ su i ove godine organizirali božićni koncert u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću. Kao gosti nastupili su još: klapa „Smokvica“, klapa FD „Kumpanija“ klapa „Žuljanke“, pučka pjevačka skupina KUD-a Metković, mandolinski orkestar mladih KUD-a Metković, kao i Mješoviti župni zbor i Dječji zbor Pomoćnice kršćana, vođeni s. Anitom Sučić. Kao solisti nastupili su Leon Rikalo i Đurđica Farćić, praćena na klaviru od prof. Marine Stanković Šabić.

     Brojna publika je zdušnim pljeskom nagrađivala svaki nastup, a na kraju koncerta svi sudionici su, uz pratnju mandolinskog orkestra, zapjevali „Radujte se narodi!“

     Koncert je imao i humanitarnu dimenziju. Prikupljali su se dobrovoljni prilozi za udrugu „Moje sunce“, klub roditelja djece s posebnim potrebama Orebić-Pelješac. Klub je organizirao i prigodnu prodaju božićnih ukrasa.

     Organizatori koncerta su, kao i prethodnih godina, nakon koncerta pozvali sve izvođače na skromni domjenak u dvorani orebičkog pomorskog muzeja. (Galerija >)